gaoalposti425

Левски и ЦСКА подадоха документи за лиценз

01 април 2015

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов може да окаже някакво съдействие на родните клубове при раздаването на евролицензите от УЕФА, но не и ако има драстичен проблем в документацията. Това каза пресаташето на футболната ни централа Павел Колев в ефира на Спортно шоу „Гонг“ на „Дарик“.

От думите му стана ясно, че няма отбор от родната А група, който да не е предал изискваната документация и на практика оттук нататък започва детайлното разглеждане на финансовите данни.

„Оказа се, че трябва да се занимавам и с лицензиране. Това, за което съм информиран, е че всички клубове от А група са предадени в срок при Лицензионната комисия. На практика процедурата е приключила“, каза Колев.

„Оттук нататък предстои внимателно преглеждане на всички документи до 31 май, когато трябва да стане ясно кой ще вземе лиценз. Крайното решение за евролицензите ще бъде на УЕФА, това е без съмнение. Там нещата се разглеждат клуб по клуб.“

„Борислав Михайлов има добри позиции и ги използвал неведнъж. Правилата обаче са много строги и не съм убеден, че помощта на един човек, бил той и член на Изпълкома на УЕФА, би била достатъчна. Ако става дума за няколко сантиметра на финала, да, може би, но ако е нещо много сериозно, едва ли ще се получи“, допълни пресаташето на БФС.

снимка: sportal.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)