Легендата на Манчестър Алекс Степни пристигна в България

Легендата на Манчестър  Алекс Степни пристигна в България

22 февруари 2015

Легендарният вратар на Червените дяволи Алекс Степни пристигна днес в България за серия от събития, организирани от “Queen’s Pub Bansko”. Той бе посрещнат на Летище София от организаторите и ръководството на официалния фен-клуб на Манчестър в България.

„Винаги съм искал да посетя България. Зная прекрасни неща за страната Ви, най-вече от мои приятели, които често идват тук за летните и зимните си почивки“, сподели Степни. „С огромна чест приех поканата на “Queen’s Pub Bansko” да гостувам тук и да се запозная с българските фенове на Манчестър. Подготвени са няколко прекрасни инициативи, в които ще е удоволствие за мен да участвам. Приключих кариерата си отдавна, но тръпката от подобни срещи ми дава винаги сили и прекрасни емоции“, подчерта звездата на Юнайтед.

Легендата на Манчестър  Алекс Степни пристигна в България

Степни раздгледа някои от забележителностите на София и посети заведението на Манчестър Юнайтед, създадено за всички верни фенове на отбора. Работният обяд се проведе в елитното заведение „La Cubanita“ – столичният докамин на легендата. Алекс Степни остана възхитен от уюта и комфорта, като не скри, че е посетил доста държави и още повече места за развлечения, но не е очаквал в София да почувства толкова приятна латино атмосфера и то в мразовит февруарски ден. „Тук се усеща една удивителна екзотика, съчетана по неповторим начин с много комфорт и разнообразни вкусотии“, бяха само част от първите впечатления на Степни от „La Cubanita“. „Искаше ми се да видя и прочутата програма в заведението, но за съжаление програмата не ми позволява“, каза още легендата на Манчестър Юнайтед.

Сред акцентите в програмата на легендарния вратар за 22-ри ще са и среща с местния футболен отбор, посещения на по-значимите културно-исторически обекти в региона и среща с туристи от Великобритания.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)