Легендите забиват в открит концерт на Панчарево

02 юли 2017

Легендите забиват в открит концерт на Панчарево. Магията на легендарните български рок песни ще оживее на открито в ресторант “Лебед”. Емблематичните музиканти от проект “Легендите” се събират за специален концерт на брега на Панчаревското езеро, на 5 юли 2017 г. Супергрупата, в чиито състав влизат Йордан Караджов от „Сигнал“, Константин Цеков от ФСБ, Любо Киров, Митко Кърнев от D2, Константин Марков и Стенли от „Тангра“ ще изпълнят своя звезден репертоар от най-добрите български рок парчета от последните 40 години.

Перфектното сработване между шестима толкова различни, но доказали се с времето професионалисти, както и енергията от хубавата рок музика заразява публиката и създава незабравимото изживяване на всеки концерт на „Легендите“.

Снимка: Прес инфо

Снимка: Прес инфо

Обичаните от всички тотални хитове „Богатство“, „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Пак ще се прегърнем“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“ ще прозвучат в оригиналните си аранжименти, но както винаги ще покажат артистите в различна светлина.

Билети за концерта в ресторант “Лебед” се продават в мрежата на Eventim.bg и на място в ресторанти “Лебед”, “Воденицата” и “Конфети”. Билетите на предварителна продажба са на цена от 35, 55 и 65 лева, допълват от ПРофайл.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)