Лейди Гага и Бионсе на юбилейния 50-ти Super Bowl

08 февруари 2016

Вчера, 7 февруари в Калифорния,  се проведе юбилейният 50-ти Super Bowl – едно от най-важните спортни събития за жителите на САЩ. По традиция, преди финала, за феновете и зрителите се организира мащабно шоу с изпълнения на най-големите звезди. Финалът и шоуто през годините се превърнаха в национален празник за американците. Всяка година милиони хора притаяват дъх на стадиона или пред телевизора, очаквайки не само една вълнуваща игра по американски футбол, но също така и звездни изпълнения на най-известните музиканти.

Тази година шампион на Националната футболна лига (NFL) и юбилейния 50-и Супербоул стана отборът на американските „Денвър Бронкос“ (Denver Broncos). Те се наложиха над отбора „Каролина Пантърс“ (Carolina panthers). „Денвър“ победи съперника с краен резултат от 24:10, отборът спечели купата за трети път – след 1998 и 1999 година.

Първа на сцената се качи Лейди Гага. Звездата изпя националния химн на Америка. Визията, която Гага бе избрала за събитието  бе сравнително скромна в сравнение с предходни изяви на певицата – червен костюм с пайети от Gucci. Американците на стадиона и пред телевизионните екрани изказаха своето задоволство от изпълнението на химна, нещо повече – добавиха, че Гага е направила това по-добре от Кристина Агилера и Марая Кери, които през годините са имали честта да се изявят на Супербоул.

Lady Gaga Sings The National Anthem At Super Bowl 50

Lady Gaga Sings The National Anthem At Super Bowl 50

Одобрението на публиката спечели и певицата Бионсе, която пя и танцува на сцената с колегите си Крис Мартин – вокалист на британската група Coldplay и Бруно Марс.

Кралица Би направи истинско шоу със своята група от танцьори. Звездата се раздаде напълно – даже в един момент  едва не падна, но успя да запази равновесие… и шоуто продължи.

Pepsi Super Bowl 50 Halftime Show

Pepsi Super Bowl 50 Halftime Show

Pepsi Super Bowl 50 Halftime Show

Pepsi Super Bowl 50 Halftime Show

Снимки: Getty Images

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)