lady-gaga-elton-john-macys

Лейди Гага и сър Елтън Джон пускат колекция дрехи

01 май 2016

Лейди Гага и сър Елтън Джон се подготвяха не само  за съвместно представяне на церемонията Grammy – артистите  намериха време и за други съвместни творчески проекти, които вече започват да се реализират.

Първият от тях е съвместна линия дрехи под лейбъла Love Bravery. Тениски, кроп топове,  очила и чанти на цена  от 12 до 99 долара ще се появят по рафтовете на магазините Macy’s  на  9 май. Една четвърт от стойността на всяка покупка ще бъде отделяна за благотворителните фондове на звездите  Born This Way Foundation и  Elton John AIDS Foundation.

„Ние трябва да направим света едно по-добро място, в което мъжете и жените имат силата и желанието да живеят със любов и състрадание“, каза Лейди Гага в изявление. Джон обобщи основното послание на  Love Bravery като „състрадание, което идва отвътре в опит да се разберат страховете на някого и смелостта му като външно проявление, която трябва да подкрепим заради другите и заради себе си: да приемаме другите заради това което са, което искат да бъдат.“

love-bravery

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)