lady-gaga-till-it-happens-to-you.jpg.1c7f3065b24d199e234cc26a1eb970e7

Лейди Гага: „Обвинявах себе си за изнасилването!“

12 декември 2015

Преди година, в шоуто на Хауърд Стърн поп звездата Лейди Гага каза, че на 19-годишна възраст е била сексуално насилена от един от известните музикални продуценти, който е бил с 20 години по-възрастен от нея. Тогава певицата призна, че за първи път се усмелява да разкрие това свое преживяване.

 Година по-късно певицата, чието истинско име е Стефани Джоан Анджелина Джерманота, намери сили да сподели чувствата си и да разкаже как възприема това, което се е станало преди години. Откровението на Гага се случи на време на премиерата на документалния филм The Hunting Ground, който акцентира върху насилието в детските лагери.

„ Не казах на никого за случилото се в продължение на седем години. Аз не знаех дори какво да мисля за това. Аз не знаех как да го приема.“, каза Стефани.

Lady GaGa - Till It Happens To You

Според певицата,  случилото се напълно я променя. В продължение на години, тя не спира да се обвинява:

„Мислех, че съм отговорна за инцидента: заради това как съм била облечена, заради това, че по принцип обичам да провокирам. Мислех, че аз самата съм предизвикала такава реакция…Че всичко е по моя вина.“

С течение на времето, обаче, тя осъзнава, че единственият виновник за изнасилването е агресорът. Лейди Гага се надява, че нейната история ще послужи като подкрепа за всички онези момичета и момчета, които са изправени пред подобно насилие:

„В момента, в който се появя на сцената на концерт, аз виждам пред себе си много прекрасни млади хора. И знам, че много от тях крият в себе си ужасни тайни. Съветът ми е да не държат болката в себе си. Пустенете я, като презряла ябълка. Просто се отървете от този боклук. Нека се се отървем от него заедно.“

Лейди Гага нито веднъж не назова името на агресора. Въпреки това, се предполага, че извършителят е бил продуцентът Лукаш СебастианГотвалд, известен в шоубизнеса под псевдонима  Доктор Люк. За него това не е първото подобно подозрение – през октомври 2014 г. певицата Кийша обвини Готвалдв сексуален тормоз и насилствено принуждаване към употребата на наркотици.

Представители на Гага отрекоха информацията, като така и не уточниха кой точно е извършил насилието. Стефани добави, че не иска да привлича общественото внимание към извършителя, а и не иска нейната работа да се възприема през призмата на подобна лична травма.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)