Лео с първи клип на италиански (видео)

06 април 2016

След повече от 10 години на музикалната ни сцена и много хитове на български език, Лео Бианки издава първата си песен на майчин език.

Парчето се казва „Se Torno“. Това е втората поред биографична песен, която Лео пише, след като преди няколко месеца разказа за бурните си тинейджърски години в парчето “Приятели”. Този път той се връща към живота си в малкото градче Анкона и какво го е накарало да тръгне от Италия към България.

“Родният ми град е много малък и откакто се помня ми беше тесен. Знаех, че имам талант, но ако остана в Анкона и в квартала, няма да постигна това, което искам”, споделя Лео.

Затова изпълнителят решава да направи и необичайна комбинация, в която пее за Италия на фона на клип, сниман изцяло в София. “Този град даде много на един италианец – работа, музика, радио и телевизия, и разбира се две прекрасни българчета – моите близнаци”, казва Лео.

„Se Torno“ от италиански означава “Ако се върна”. “Кръстих я така, защото в моя роден град местните хора ме приемат като посланик на Анкона в чужбина, пишат за мен по вестниците и прославям градчето”, споделя Лео.

Клипът е дело отново на Радостин Събев-Шошо, който този път е избрал за сцена на снимките центъра на София. Музиката е на Денислав Принов – Southy.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)