криталите

Лечебните свойства на кристалите

04 февруари 2018

Ако искате да се запознаете с лечебните свойства на криталите, може да прочетете за тях в книгите на Джуди Хол. По книжарниците вече може да се намери втората част на изданието „Енциклопедия на кристалите”. Книгата се издава от „Книгомания” в превод на Камен Велчев. Изданието включва 400 страници и е богато илюстрирано. Първият том е със същото име и излезе през 2011 г.

Корицата на „Енциклопедия на кристалите. 2” от Джуди Хол

Корицата на „Енциклопедия на кристалите. 2” от Джуди Хол (Книгомания, 2018)

За книгата от издателите:

Вторият том на бестселъра „Енциклопедия на кристалите” ще ви запознае с над 200 допълнителни кристала, включително високовибрационни камъни за духовна алхимия, както и с наскоро откритите гренландски камъни. Великолепните илюстрации и пълното ръководство ще ви представят лечебните им качества, влиянието им върху заобикалящия ви свят и кармата ви. Този богат справочник включва кристали за усилване на енергията, пречистване на пространството и структурата на кристалното лечебно колело.

Вижте още: В Урал намериха огромен изумруд

„Енциклопедия на кристалите” се е превърнала в предпочитан в целия свят справочник с продажби от повече от един милион екземпляра. Указателният й вид ви дава възможност да откриете веднага данните на известен кристал или да идентифицирате някой неизвестен. Посочената информация покрива физическите и езотеричните характеристики на всеки камък, включително духовния, менталния, физиологичния, емоционалния и физическия ефект, както и лечебното му приложение. Включвайки традиционната и съвременната наука за кристалите, книгата е следствие от 35-годишния опит на Джуди Хол в тази сфера, и е задължително четиво за любителите на кристалите по целия свят.

публикацията подготви: Силвия Аризанова
снимка: Детайл от корицата на първия том „Енциклопедия на кристалите” (Книгомания, 2011)

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)