„Лешникотрошачката и четирите кралства” (трейлър)

27 декември 2017

Новата приказна продукция на Дисни „Лешникотрошачката и четирите кралства” все повече се приближава към своето осъществяване. Премиерата е планувана за 2 ноември 2018 г. На 19 декември беше пуснат първият трейлър на филма.

„Лешникотрошачката и четирите кралства”

Снимка: Кадър от трейлъра на „Лешникотрошачката и четирите кралства”

Историята разказва, че всичко, което Клара иска, е да открие единствения ключ – и с негова помощ да отвори кутията, която съдържа безценен дар от покойната й майка. Една златна нишка, която открива на празника на своя кръстник Дроселмайер, я повежда в търсене на заветния ключ и Клара се озовава в странен, тайнствен паралелен свят. Там тя среща един войник на име Филип, група от мишки и властелините на три кралства – Страната на снежинките, Страната на цветята и Страната на сладкишите. Клара и Филип трябва да си проправят път до Четвъртото кралство, където царува тираничната Майка Джинджър, за да вземат ключа на Клара с надеждата да върнат хармонията в света.

Режисьори на филма са Ласе Халстрьом и Джо Джонстън. Сред актьорите са Макензи Фой, Морган Фрийман, Хелън Мирън, Кийра Найтли, Матю Макфейдън, Миранда Харт, Ели Бамбер, Джак Уайтхол и др

Публикацията подготви Силвия Аризанова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)