Лиднзи Лоън

Линдзи Лоън и Тифани Тръмп имат големи планове за лятото

27 юни 2018

Линзди Лоън напоследък избягва Америка, а и не се изказва по политически теми, но това не означава, че тя избягва и членовете на семейство Тръмп. Особено що се отнася до най-малката дъщеря на Доналд Тръмп – Тифани, която има намерение да се срещне с Линдзи следващия месец в Гърция. В интервю за The New York Times, в което описва Тифани като „стара приятелка“, Лоън признава, че 24 годишната щерка на Тръмп е „наистина мило момиче“.

Колкото до бащата на Тифани- Доналд Тръмп, който веднъж описа Лоън като „навярно доста пробемна и затова добра в леглото“, Линдзи не дава особени коментари за него самия или за неговото президенстване.

Има нещо много ясно в политиката,“ казва тя с нейния наскоро придобит европейски акцент. „Той е президента. Без значение кой какво казва, той все още е президент. Нямам никакви чувства или емоции по въпроса“.

Лоън, която в момента промотира своята лятна къща в Муконос, е била забелязана да излиза с кръга от приятели на Тифани в Ню Йорк, в който се подвизават и Андрю Уорен, Абигел Бреслин, Питър Брант Малдши и Меджик Джонсън – син на Е. Й. Джонсън. Уорън е постнал снимки с Лоън и компанията им, при последното посещение на Линдзи в Ню Йорк през април.

Това не е първия път когато Лоън коментира Тръмп. В интервю за Good Morning Britain от февруари 2017,  тя призова да се даде шанс на Тръмп.

Не съм съгласна с политиките му и с нещата, които прави“, казва тя, „но в края на деня, той е действащия президент. И какъв е смисълът да избираш някого, освен ако не искаш да видиш на какво е способен“.

Източник: vanityfair.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)