Лили Друмева с нов клип „Щом съм с теб“ (видео)

05 август 2017

Българската кънтри певица и журналистка Лили Друмева наскоро издаде нова песен – „Щом съм с теб” . Парчето е акустично, енергично и носи ведро, лятно настроение. В записа участва словашката група Candyfloss. Лили е автор на музиката, текста и аранжимента, за което получава финансиране от културния фонд на Music Author. В момента певицата подготвя и видеоклип, работейки с режисьора Васил Каркеланов.

Лили Друмева
В началото на август тя тръгва на балканско турне, участвайки на фестивали в Калафат, Ниш и Банско. На 12 и 13 август певицата ще изнесе концерти в Борисовата градина и Южния парк, заедно с нейната група, Lilly of the West.

Лили Друмева
Наскоро музикантите подготвиха нова програма от джаз и суинг стандарти. На 30 септември и 01 октомври по случай международния ден на музиката и поезията (01.10) Лили организира международен фестивал за изпята поезия – Sofia Singer Songwriter Fest. Мястото е НДК, клуб Студио 5, от 18:00 часа. В първото издание на фестивала участват водещи поети с китари от Сърбия, Хърватия, Словения и България, както и формациите Точка БГ и Lilly of the West.

Лили Друмева
Фестивалът е подкрепен от посолствата на Сърбия и Хърватия, както и от Столична Община. Между 19 и 22 октомври Лили ще участва на международен фестивал за изпята поезия в град Вилнюс, Литва, където ще представи нови авторски песни. Певицата продължава да води и собствено музикално предаване по Радио София, където участват интересни гости.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)