Лили Иванова

Лили Иванова: Без моите автори и музиканти, съм кръгла нула!

30 април 2019

Дни след посрещането на 80-тия си рожден ден, най-голямата легенда на българската естрада – Лили Иванова даде едно от най-искрените и откровени интервюта в кариерата си. Тя беше специален гост в рубриката „Денят започва“ по БНТ с Георги Любенов, с когото никога не са крили добрите си отношения и взаимно уважение.

В предаването Лили демонстрира изключителна скромност и призна, че едва ли е щяла да бъде толкова успешна изпълнителка без нужната помощ в кариерата си.

Снимка: Vesti.bg

Снимка: Vesti.bg

„Моята форма се поддържа от моите почитатели, от моята публика. И когато виждам как се изкупуват билетите за концертите ми, това няма как да не ме радва и стимулира. Факт е обаче нещо много важно – моите успехи съм ги постигнала, благодарение на моите автори, искам да им благодаря на всички. Също така и на моята публика – без нея, пред кого да пея? На моите музиканти – и без тях съм нула“, коментира певицата.

Тя все пак допълни, че през живота си е правила и много грешки. „Да, правила съм много грешки и не съм застрахована от тях и за в бъдеще. Но поне много се старая да избягвам такива, за да не се главозамайвам“, призна Лили. В момента естрадната прима и екипът й са на турне в България, което обхваща редица градове у нас – от Велико Търново, през Габрово, Бургас, Ямбол до София и др.

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)