Лиор Сушард

Лиор Сушард може да прочете мислите ви

05 март 2018

Тези дни на книжния пазар се появи книгата на Лиор Сушард „Четецът на мисли“. Тя се публикува от издателство „Колибри“ и включва 256 страници. Лиор Сушард е роден през 1981 г. в Тел Авив, Израел. Той осъзнава още като дете, че има изключителна ментална сила. Сега е прочут по целия свят като забележителен шоумен и несравним менталист, който изумява публиката навсякъде с необикновения си талант за разчитане на съзнания, за влияние върху мисленето и телекинеза.

Корицата на книгата "Четецът на мисли" (Колибри, 2018)

Корицата на книгата „Четецът на мисли“ (Колибри, 2018)

За книгата от издателите:
Вярвате ли, че е възможно някой да разчете съзнанието ви?

Лиор Сушард може. Той може да прочете и най-съкровените ви мисли и знае какво ще кажете, още преди да сте го казали – преди дори да знаете, че ще го кажете! В „Четецът на мисли” Лиор ни отвежда на невиждано пътешествие сред чудесата на човешкия ум и споделя невероятната си лична история, като същевременно дава ценни съвети, илюстрирани с интерактивни елементи и главоблъсканици. През 2014 г. Лиор Сушард е гост на Шоуто на Слави, където смайва и българските си зрители с уникалната си дарба.

„Някои неща са наистина необясними. Когато за първи път се срещнах с менталната дарба на Лиор, разбрах, че се намирам в присъствието на една изключителна личност. И всеки път когато пътищата ни се пресекат, съм все по-омагьосана от това, което прави.“ – Барбра Стрейзанд

„Това е най-невероятното нещо, което съм виждал през живота си. А аз съм виждал какво ли не!“
Лари Кинг

 

публикацията подготви: Силвия Аризанова
снимка: bafafa.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)