Дрю Баримор

Личните аромати на Дрю Баримор

30 ноември 2014

Дрю Баримор се наслаждава на всеки миг от майчинството, дори и в професионалния си живот: актрисата публикува снимка с дъщеря си Олив в рекламната кампания на новия си аромат Cherished от авторската й линия козметика Flower.

20142611_-_berrymore_-POST

 

„Създаването на този аромат е вдъхновен от моменти, свързани с дъщеря ми, както и красивия хаос, който се нарича дом. Това е доста личен аромат, но се надявам, че на много жени ще им хареса.“, пише Дрю.

Актрисата също е публикувала и промо снимка на втория си аромат, носещ името Radiant. На нея Баримор изглежда лека и въздушна с разкошни руси коси и червило с цвят на старо вино.

radiant

„За този аромат ме вдъхнови един от най- добрите майстори на парфюми в света – Стивън Нилсен от Givaudan. Искахме да създадем заедно един лъчезарен и цветен аромат, който ще съпровожда жената през целия ден и ще й дава сила и енергия.“, добави Баримор.

През август тази година, Дрю също обяви и появата на третия си аромат – Sultry. Актрисата сподели с медиите, че парфюмът й е много близък като усещане, тъй като е посветен на „романтиката и сбогуването.“ Известно е, че сред съставките му има пачули и сладко от сливи.

39- годишната Баримор сподели, че е доволна, че най-накрая е намерила време за проекта „Собствен парфюм“. А сега има не един, а три. Всеки от тях представлява различен етап от живота на актрисата и има лична връзка с миналото й. „Тази колекция от аромати е всъщност една история. Тя е емоционално свързана с мен“, каза Баримор.

o.28505

Парфюмите се появиха на американския пазар миналия месец. Днес ви представяме извора на вдъхновение на Дрю…

20142611_-_berrymore_-2

20142611_-_berrymore_-3

20142611_-_berrymore_-4

Снимки: Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)