1

Личният живот на модерната и амбициозна котка

20 юли 2014

Както знаете, Карл Лагерфелд е не само изключителен дизайнер, но и невероятен професионалист в областта на фотографията. Творческият директор на Chanel и Fendi направи няколко рекламни кампании за японската козметична марка Shu Uemura. В края на миналата седмица излязоха първите кадри и от последната кампания, снимана от Кайзера: този път в обектива на фотографа се оказа котката на Лагерфелд – Шупет.

20140711-chou1

Звездната котка е символ на круизната декоративна колекция на Shu Uemura, а и неин кръстник. Новата колекция гримове носи името Shupette. Между снимките за реклами и лъскави корици четириногата принцеса също успя да се превърне и в героиня на книга. „Личният живот на модерната и амбициозна котка“ излезе преди няколко дни на пазара.

20140711-chou2

Ако сте изненадани, че на една котка, била тя и звездна, е посветена цяла книга, то най-вероятно не сте се абонирали за страницата й в социалната мрежа, която Шупет води. Коригирайте се веднага и се присъединете към останалата част от всички последователи, за да сте в час с положителните емоции и модни новини от първа ръка. Забавлението е гарантирано!

снимки: Karl Lagerfeld

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)