Личност в НОВИНИТЕ за 2014 година

Личност в НОВИНИТЕ за 2014 година

24 март 2015

В понеделник вечер се състоя официалната церемония по награждаването „Личност в НОВИНИТЕ“ за 2014 година. За пореден път читателите на една от най-независимите български медии показаха високата си класа, избирайки сред най-достойните българи в шест категории.

Личност в НОВИНИТЕ за 2014 година

Събитието бе открито от комуникационния експерт и основател на Novinite.bg и Novinite.com Максим Бехар: „Изключително съм щастлив, че вече 14 години Novinite.com предлага качествено информационно съдържание, а медийната група се вслушва в мнението на читателите си, пример за което е и този конкурс“.

DPP_36004

Фаворити в отделните области са Бойко Борисов (Политика), Васил Терзиев и Светозар Георгиев (Бизнес), Крисия, Хасан и Ибрахим (Култура), Григор Димитров (Спорт), акад. Кирил Боянов (Благотворителност) и посланик Ксавие Лапер дьо Кабан (Дипломация).

Поради множеството си ангажименти премиерът, триото Крисия, Хасан и Ибрахим, Григор Димитров и н. пр. Дьо Кабан бяха възпрепятствани да получат наградите си лично, но все пак ще ги получат по-късно.

В читателската класация на англоезичния сайт Novinite.com, в категория „Политика“ отново печели Бойко Борисов, в „Бизнес“ – изпълнителният директор на „Италчементи груп“ за България и Гърция Серж Шмит, в „Култура“ – режисьорът Александър Морфов, в „Спорт“ – защитникът от „Лудогорец“ Козмин Моци, в „Благотворителност“ – изпълнителният директор на фондация „За нашите деца“ Иванка Шалапатова, и в категория „Дипломация“ – посланикът на Великобритания Джонатан Алан.

DPP_36023

DPP_36042

DPP_36048

DPP_36052

„Всяко дете има нужда от индивидуална грижа, нужда да знае, че е обичано, ценено и желано. Задължение на семейството и родителите е да накарат децата да се чувстват защитени и подкрепени и по този начин да ги стимулират да се развиват. Моята лична мотивация е промяната в живота на децата, на които помагаме – нещо, което си заслужава усилията ни, а без помощта на медиите това нямаше да е възможно“, сподели Шалапатова.

Церемонията по награждаването посетиха популярни личности, журналисти и дипломати, сред които посланикът на Япония Такаши Коидзуми, посланикът на Израел Шаул Камиса Раз, почетният консул на Бангладеш в България Георги Иванов и др. Сред предишните носители на титлата „Личност в Новините“ са имена като Ирина Бокова, Кристалина Георгиева, Соломон Паси, Теодосий Спасов, Ралица Василева и др.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)