nikoleta-lozanova

Лозанова: Бях с Ники Михайлов на Малдивите

07 февруари 2017

Тв водещата Николета Лозанова проговори за отношенията си с Ники Михайлов, Роналдо и Валери Божинов, и разкри, че е била заедно с Ники Михайлов на Малдивите.

„Преди много, много години съм била с него на Малдивите и… Да, и този път бяхме заедно. Ние никога не сме имали лоши отношения. Винаги сме били в перфектни, напук на всичко и всички. Ники е такъв мъж, за какъвто всяка жена мечтае!“ – разкри Николета пред „Love style“.

Припомняме, че първо Николета излизаше с Ники Михайлов, а Валери Божинов беше с Алисия. После Валери се прехвърли на Лозанова, а малко по-късно Михайлов започна връзка с фолк певицата. През цялото това време двамата футболисти се водеха приятели.

Николета обаче не иска да каже дали се е срещала с Кристиано Роналдо.

„Ще отговоря на този въпрос само на детектор на лъжата, а и пак няма гаранция дали истината ще излезе наяве! Ако трябва да го оценя като мъж от 1 до 10, категорично му давам 11! Това вече за никого не е тайна. Безспорно е много секси и тези, които го отричат, са същите като онези, които уж „не ме харесвали“. Определено съм доста компетентна относно футбола и смело заявявам, че е най-добрият в света“, хвали го тв водещата.

Тя отрича с бившия й съпруг Валери Божинов да са разведени, въпреки че отдавна не живеят заедно. Признава обаче, че не съжалява за раздялата им, защото всичко, което се е случило, й е донесло само усмивки и още по-големи възможности.

„Валери обожава Никол и всички жени трябва да приемат факта, че тя е неговата голяма любов и връзката им е изключително силна. Не съм виждала такава слабост между баща и дъщеря“, разкрива Лозанова.

снимка: novini.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)