Луиза Григорова за списание "Амбиция"

Луиза Григорова не бърза за деца, ще развива кариера в киното

04 декември 2019

Наскоро една от най-привлекателните актриси у нас – Луиза Григорова навърши 30 години. Красавицата, чийто нов филм „Диви и щастливи“ в момента превзема родните екрани обаче, все още не се замисля за майчинство.

С Мартин Макариев

С Мартин Макариев

Макар да сключи брак с режисьора Мартин Макариев преди две години на скромна церемония край морето, тя признава, че развитието на кариерата й все още й е най-сериозният приоритет и е посветила повечето си усилия именно върху нея. Половинката й е на същото мнение и също не държи на ново дете, още повече, че вече има син от предишната си връзка.

Луиза пък очевидно най-сетне е открила амплоато си, след като през годините първоначално започна като модел (логично, имайки предвид, че е дъщеря на създателката на Ivet Fashion – Ивет Григорова),  а едва след това се ориентира към театъра и киното, изгрявайки най-вече с участието си в сериала „Стъклен дом“.

Горещ кадър от времето на модната й кариера.

Горещ кадър от времето на модната й кариера.

Въпреки, че произхожда от заможна фамилия обаче, брюнетката е категорична, че никога не е разчитала на родителите си за пари и от 15-годишна сама е изкарвала нужното за прехраната си.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)