Луиза Григорова за списание "Амбиция"

Луиза Григорова ще вдига морска сватба

04 юни 2017

Съвсем скоро чаровният топмодел и актриса Луиза Григорова ще разбие сърцата на родните си почитатели. Причината – предстоящото бракосъчетание с режисьора и продуцент Мартин Макариев. Двойката ще си каже „ДА“ на морска сватба пред около 50 гости.

Вярна на нестандартния си бунтарски дух, Луиза е решила да съчетае булчинската рокля с „официални“ кубинки.Шафер на сватбата им ще бъде 7-годишния син на Мартин, а кумове актрисите Весела Бабинова, Теди Духовникова и Дария Симеонова.

Луиза Григорова в близък и Мартин Макариев в далечен план/сн: 24News.bg

Луиза Григорова в близък и Мартин Макариев в далечен план/сн: 24News.bg

Все още обаче официална дата за събитието няма, тъй като красавицата има спешни работни ангажименти с поредните нови епизоди на сериала „Откраднат живот“, както и репетиции на „Пияните“ в театър „Зад канала“.

Луиза и Макариев се срещат за пръв път около работата по видеото на „Август е септември” на Миро, но минават около две години, преди искрите помежду им да пламнат, разкрива пък „EVA“. Преоткриват се сред декорите на сериала „Дървото на живота”, където Макариев режисира няколко епизода. Въпреки възрастовата разлика от 9 години Луиза е тази, която първа осъзнава, че това е „връзката на живота й“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)