seabob-11-rgb

Луксозна джет-подводница за авантюристи

20 август 2014

Луксозна джет-подводница за авантюристи

Всеки любител на морските спортове добре знае, че за да се наслади напълно на гмуркането или разходката в открито море не трябва да се притеснява от необходимостта да плува на дълги разстояния. Компанията Cayago предлага едно наистина интересно и доста луксозно решение, което може да помогне дори на неопитните плувци да се придвижват бързо и лесно над и под водата.

SEABOB_04

Seabob F5 S към момента е най-добрият морски скутер на пазара.

Германският производител на луксозни „морски играчки“ е успял да съчетае уникален дизайн, лекота и скорост. F5 S тежи само 35 килограма и може да развива скорост до 20 км/ч над и до 15 км/ч под водата. Скутерът има 6 скорости, патентована електрическа E-Jet Power задвижваща система, която работи до час с едно зареждане. Цветен дисплей в горната част на устройството дава информация за заряда и оставащото време на работа, а също и за температурата на водата и дълбочината на която се намирате. F5 S може да ви спусне на максимална дълбочина от 40 метра. Cayago твърди също, че Seabob е толкова маневрен, че дори може да го използвате в по-големи басейни.

Seabob F5 S 2

Времето за зареждане на джета е около 8 часа, но срещу 1 333 паунда може да се снабдите с бързо зареждащо зарядно, което ще подготви Seabob F5 S за работа само за 90 минути. Друг интересен аксесоар е специалният колан за пилота, който предлага допълнителна сигурност, когато карате с максимална скорост. Коланът се предлага на цена от 152 паунда. Що се отнася до самият Seabob F5 S, той може да бъде ваш срещу 8 500 паунда или 10 780 евро.

текст: Елена Михайлова
снимки: superyachttendersandtoys.com

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)