Любимата вила на Риана в… Барбадос, разбира се!

26 юни 2014

Нали тези дни става дума за Риана и нейните превъплъщения, та и ние се сетихме да ви покажем любимата й вила на родния Барбадос.
Това не е нейната родна къща, но Риана е идол в Барбадос и всички харесват нейната звездна кариера и това, че тя винаги споменава за родния си остров и се гордее с произхода си.
Тази вила е едно от най-луксозните кътчета на Карибския остров.

IMGP7102
Притежание е на американец с индийски произход, който я предоставя за ползване само на специални посетители.
Това е любимата къща на Риана. Няколко пъти годишно, тя прави ваканция в нея, запленена от колониалното очарование на интериора, приказния залез, разкриващ се от терасата й и карибската магия във всеки неин детайл.

IMGP7322
Когато кадрите сами говорят е трудно да се обяснява, но… все пак: бяло, магнетично и колониално усещане, примесено с красиви и модерни акценти, 8 спални с просторни гардеробни и бани, хол, трапезария, втори салон, бибилиотека, киносалон, фитнес, сауна, спа-зона… Това е вътре, в къщата, а отвън…

IMGP7336
Не стига емоция за изброяване – собствен малък златен плаж, с десетина гигантски костенурки, които искат да им поднесеш поне пържени картофки; тераса с басейн и джакузи, които изпиват залеза с усещане за шампанско; нежна беседка за тестване на вкусната карибска кухня и в заключение – градина с около 80 различни растителни вида, която може да се обясни, просто трябва да се види!

IMGP7105
Браво Риана! Умно момиче! Хубава къща харесваш!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)