IMGP7780

Любимата вила на Риана в Барбадос

16 юли 2015

След като сме се разприказвали днес за Риана, по повод последният й хит  Bitch Better Have My Money,  та се сетихме да ви покажем любимата й вила на родния Барбадос.
Това не е нейната родна къща, нито е нейна собственост, но Риана е идол в Барбадос и всички са екзалтирани от звездната й кариера и това, че тя винаги споменава за родния си остров и се гордее с произхода си.
Тази вила е едно от най-луксозните кътчета на Карибския остров.

IMGP7102
Притежание е на американец с индийски произход, който я предоставя за ползване или рентване само на специални посетители. Това е любимата къща на Риана и отсяда в нея при всяко идване до родния остров. Няколко пъти годишно, тя прави ваканция в нея, запленена от колониалното очарование на интериора, приказния залез, разкриващ се от терасата й и карибската магия във всеки неин детайл.

IMGP6945

IMGP6953

Когато кадрите сами говорят е трудно да се обяснява, но… все пак: бяло, магнетично и колониално усещане, примесено с красиви и модерни акценти, 8 спални с просторни гардеробни и бани, хол, трапезария, втори салон, бибилиотека, киносалон, фитнес, сауна, спа-зона. А градината…

IMGP7336
Ще направим жалък опит за я опишем: градината е потънала в зеленина и има поне 100 различни растителни вида, крайбрежната скала също е част от нея, а въжени стълби водят към собствен малък златен плаж, с десетина гигантски костенурки /които искат да им хвърлиш пържени картофки, ако може/, газебу, потънало в бели воали, тераса с басейн и джакузи, които изпиват залеза с усещане за шампанско; потънала в зеленина беседка за тестване на вкусната карибска кухня и в заключение – 14 човека персонал, които се грижат този тази къща винаги да е истински рай.

IMGP7105
IMGP7407

IMGP7116

Браво Риана! Умно момиче!  Имаш вкус!

Може да разгледате цялата фотосесия на страницата ни във Facebook.
Текст и снимки: Валерия Симеонова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)