Любимите пеперуди на Van Cleef & Arpels

Любимите пеперуди на Van Cleef & Arpels

01 юни 2015

Колекцията Two Butterfly бе обогатена с още три ярки модела – бижутерите Van Cleef & Arpels никога няма да се уморят да признават любовта си към пеперудите.

Любимите пеперуди на Van Cleef & Arpels

Водещата ювелирна къща през този сезон ни радва с многообразие и красота. Към скъпоценните ливадни пеперуди на Van Cleef & Arpels се присъединиха три нови модела в зелена ливрея – този път дизайнерите са избрали „да посипят“ златните крила с цаворит в неговата благородна зелена разновидност. За сиянието отново са отговорни диамантите, като в центъра на всяка пеперуда отново ще срещнем малка „Маркиза“.

d3003f37b92d702a2f193a3aa810aa8d

Можете да избирате между медальон на верижка от жълто злато, чифт обеци (като във всеки чифт има по една зелена пеперуда с цаворит и една с диаманти) или грандиозен пръстен Between the Finger, който декорира по прекрасен начин и двата пръста. Въпреки ежедневния характер на бижутата, майсторите на Van Cleef & Arpels използат за изрботката им най-прецизните похвати в ювелирното изкуство: за да се постигне съвършенството на формата и игра на светлината се прилагат три начина за закрепване на камъните.

За да хванете тези пеперуди нямате нужда от кепче  - всички инструменти са в портфейла ви, а обектите на лова са в бутиците на марката.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)