Краси и Митко от "Фермата"

Любовната двойка от „Фермата“ Краси и Митко се разделиха

08 януари 2020

От ден до пладне – така можем да коментираме развитието на отношенията на най-драматичната двойка от последния сезон на реалити шоуто „Фермата“ по bTV.

Бизнесменът Митко Калайджиев и домакинята Красимира, които се кълняха в любов и вечна вярност един на друг в предаването, вече не са заедно. Новината призна Димитър, който разкри, че двамата са се разделили, но поне са запазили приятелски взаимоотношения помежду си.

Краси и Митко от "Фермата"

„С Краси сме в много добри отношения, но… просто в момента не сме заедно“, заяви благоевградският чаровник. Любопитно е, че мнозина подозираха, че всъщност връзката им може и да е трик за пред екрана, но и след излизането си от „Фермата“, двамата често бяха заедно.

Разривът явно е настъпил след Коледните празници, като изкараха разделени Нова година. Той беше с дъщеря си Лилиан в Пловдив, а Красимира посрещна 2020-а в Троянския Балкан.

Тук е моментът да напомним, че именно заради новата любов, подтиснатата домакиня Краси Цочева взе решение да се раздели с бащата на сина си. Тя беше готова да преобърне живота си на 180 градуса, навръх 31-ия си рожден ден, окуражена от младия, съвсем наскоро разведен Митко, но очевидно съдбата е имала други планове.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)