Любовта възкръсна във VIP Brother

12 октомври 2017

Мотото на тазгодишния сезон на VIP Brother беше „Любовта е…“, но май вече спокойно можем да го перифразираме на „Старата любов ръжда не хваща“. Е, разбира се, винаги ще имаме и едно наум, че е съвсем възможно тя винаги да е била на линия, но просто да е било предвидено да изгрее с пълния си блясък именно пред малкия екран.

Вероятно вече сте разбрали, че става дума именно за Даниел Петканов и Александра Богданска  – двама от най-колоритните участници в Къщата. Двойката, очаквано от мнозина, възстанови любовните си отношения, които бяха стигнали до фаза „пълно замразяване“ след бурния скандал преди месеци, когато изневярата на красавицата беше публично анонсирана именно от Даниел.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Днес обаче ситуацията е съвсем различна и в последния епизод, моделът призна чувствата си пред „лудия репортер“, докато двамата си говореха в леглото. След като чу признанието й, Дани я целуна и с това любовта официално възкръсна…а ако се вярва на анонсите, е съвсем възможно тази вечер да бъде скрепена и с.. годежен пръстен. Иначе в изповедалнята, Александра заяви „На мен нищо не ми липсва в къщата, защото се чувствам цяла, когато Дани е тук“…

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)