Лятно кино

Лятно кино във Велико Търново със „София Филм Фест“

09 юни 2019

За втора поредна година екипът на София Филм Фест и Община ВЕЛИКО ТЪРНОВО предлагат на киноманите във Велико Търново ЛЯТНО КИНО на открито. Осмото издание на инициативата се реализира и с подкрепата на Националния Филмов Център и веригата киносалони Europa Cinemas.

Изданието стартира на 17 юни и в рамките на ПЕТ дни ще представи в старопрестолния град – парк „МАРНО ПОЛЕ“ едни от най-важните, силни и трогателни филми на 2018 година – сред тях са носителя на Златна Палма, както и на множество престижни международни награди.

Лятно кино СФФ във Велико Търново

Цената на билета за кино е 4 лева, „билет за двама“ е на стойност 7 лв., а ако си вземете билети за повече от 2 филма – цената става 3 лева. ВСИЧКИ ПРОЖЕКЦИИ са с начален час 21,00 – след залез слънце.

„София Филм Фест във Велико Търново” е част от мащабния кинопроект, който екипът на Арт Фест разработва и реализира от 2009 година. Той включва международния кинофестивал „София Филм Фест” с издания в София, Бургас, Пловдив и Варна, регионалните издания на СФФ – в над 20 града, както и младежкото издание на фестивала – „СФФ за учащи”.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)