1

Магията в бяло на Людовика и Роберто Паломба

25 юни 2016

Людовика и Роберто Паломба са архитекти и дизайнери, които основават своето студио Palomba Serafini Associati през 1994 г. в Милано. От тогава до днес те не спират да продуцират изключителти интериори и дизайнерски решения.

2

Високото качество на техния проект е техният отличителен белег. Те си сътрудничат с най-престижните дизайнерски марки от цял свят и по-голямата част от техните продукти, още от 1994 г. насам, все още са в производство.

9

Многобройни награди като Compasso D’Oro, наградата Red Dot, наградата Design Plus, Награда Каталог иновации, Elle International Award, свидетелстват за тяхната работа.

11

Нашата цел е да творим свободни проекти, които могат да взаимодействат видимо и невидимо на сетивата, да променят начина на живот и личния стил на хората, които ги избират. Нашият успех се измерва с образите и характерите от цял свят, които са избрали да споделят живота си и интимния си свят с нашите продукти, нашите идеи и реализации. „

4

18

20

Людовика и Роберто Паломба днес ни представят своята вила в Пулия, една бяла средиземноморска магия, която по неповторим начин миксира старинно и модерно. Играта в бяло и екрю в каменните подови настилки, стенните акценти от камък и мазилката, създават един приказно спокоен декор, на фона на който модерните и екстравагантни мебели и аксесоари тържествуват. Всеки кът, всяка стая от вилата има свое послание и насроение. Преди всичко е удобството и сливането с природата, естествените материи и простора. Вилата не е голяма, но белите пространства я правят необятна.

Потопете се в бялата магия на творчесото семейство Паломба…

снимки: Франческо Болис

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)