Маги Джанаварова и Нора Караиванова представят „DIVA“

27 октомври 2016

Те са млади, красиви, талантливи и зареждащо позитивни. Сами се определят и като леко диви, всяка по неин начин.

Едни от най-обещаващите имена на българската музикална сцена Маги Джанаварова и Нора Караиванова представят,пред камерата на In LIFE TV, първия си съвместен проект. Той носи интригуващото заглавие „DIVA“.

„Ние сме близки приятелки в живота, особено през последните 9 години. На първо място сме приятели, след това колеги. В бизнеса винаги има конкуренция и ние я изпитваме една към друга, но по този начин си помагаме да се изграждаме като артисти, всяка се стимулира от успеха на другата. Решихме, че е време да дадем част от енергията на приятелството си и в музиката. Надяваме се, че първият ни съвместен проект ще се хареса на почитателите“, споделят изпълнителките.

unnamed (3)

Идеята за песента се ражда преди две години, като момичетата обмислят различни варианти, дори и това да бъде изпълнена в трио. В последствие обаче, Маги Джанаварова и Нора Караиванова решават да реализират „DIVA“ като дует и започват работа по аранжимента на парчето с Васко Иванов – Dexter и Бисер Иванов. Казват, че името на парчето е двузначно, а в началото определено се притеснявали, как ще бъде прието, заради не толкова стандартното и комерсиално звучене. Е, това притеснение вече го няма, а „DIVA“, определено набира скорост и се очертава като много харесван хит, не само от почитателите на двете талантливи певици.

Видеото е дело на режисьора Виктор Антонов – Rikk, оператор е Радослав Горчев, за красивите визии на Маги и Нора се погрижиха Миглена Каканашева и Дия Николова с тоалети и бижута, създадени специално за изпълнителките, Марина Младенова – грим и Стоян Кунев – коса. Новото парче е по музика и текст на Нора Караиванова, за която „DIVA“ е първи проект като самопродуциращ се артист.

репортер: Александра Милтенова
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов

14804847_10211432836763598_63718239_n

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)