Маги Халваджиян прави формата „Маскираният певец“ от есента

16 август 2019

Вече е ясен един от двата проекта, с които известният продуцент Магърдич Халваджиян ще превзема родния ефир през есента. Въпреки че се стараеше да го пази в пълна тайна, информация за шоуто все пак се появи на бял свят – става дума за един от най-популярните формати зад граница в последните години – „Маскираният певец“.

В него известни българи живеят скрити зад маски в продължение на три месеца, като на сценичните си изяви ще носят най-различни специални костюми, целящи да скрият самоличността им от широката публика.

Маскираният певец формат

Предаването носи началото си от Азия, където се радва на изключителен успех – така например, в Корея се оказа, че един от участниците е самата холивудска звезда Райън Рейнолдс, който се появи с маска на еднорог и изпълни парче от мюзикъл „Ани“. Излъчван е в още 15 страни по света.

В Европа първа към него посегна Германия, като телевизията, която се зае с реализацията му, вече може да се похвали, че шоуто е най-популярното в историята й. България е втората страна, в която ще го гледаме, като ще бъде продуцирано именно от „Глобал Филмс“ на братя Халваджиян.

Маскираният певец формат

Все още подробностите около формата са твърде малко, но според слуховете, водещ ще бъде Димитър Рачков. Дали пък шоуто ще се излъчва в ефира на bTV, с които продуцентите преговаряха в последните месеци след напускането на Слави Трифонов, ще разберем съвсем скоро, но шансовете това да се случи, са много сериозни.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)