20151116-mad-4

Мадона избухна в сълзи по време на концерт в Стокхолм

16 ноември 2015

Въпреки че много известни личности отмениха концертите заради терористичните атаки във Франция, Мадона реши да действа по друг начин: певицата  имаше концерт в събота в Стокхолм, по време на който избухна в сълзи и призна, че за нея решението да направи, въпреки всичко, това шоу не е било лесно.

Първоначално поп кралицата е искала да отмени концерта си и да подкрепи парижани, които в същото време преживяват едни от най-тежките моменти в историята си, но впоследствие е променила решението си.

За мен бе много трудно днес да изляза на сцената, да пея и танцувам и да забравя за това, което се случи снощи. Буквално се разкъсвам при мисълта, че трябва да пея и танцувам, когато хората плачат за своите близки.

Трагичното убийството, безсмислено и нелепо погуби животи в Париж вчера. Чувствам се опустошена и объркана. Първата ми мисъл бе да отменя  шоуто тази вечер, но после си помислих: „Защо трябва да им дам това, което искат“ В края на краищата, това е, което те искат: да ни затворят устата. Но аз няма да им позволя! Не го позволявайте и вие!

- Мадона заяви, бършейки сълзите си.

По време на речта си актрисата също така каза, че злото може да се преодолее само с любов:

И още едно важно нещо. Има хора, които нямат отношение към човешкия живот, които правят жестоки и непристойни неща. Но ние никога няма да променим света, ако не променим себе си. Трябва да променим начина, по който се отнасяме един към друг. Само любовта ще промени света. Да обичаш безусловно е много трудно, но трябва да се научим. В противен случай подобни истории ще се повтарят.

След като завърши речта си, Мадона призова публиката да се почете паметта на жертвите с едноминутно мълчание.

20151116-mad-5

 

Снимки: Кадри от видеото

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)