o-MADONNA-facebook

Мадона отново провокира

02 декември 2014

Мадона стана героиня в специалния арт – брой на списание Interview Magazine и застана пред обектива на фотографите  Mert Alas и Marcus Piggott в откровена фотосесия. Във фотосесията, с елементи на BDSM-стил (доминиране/подчинение; сексуално господство/робство; сексуален садизъм), Мадона показва модели от най-новите колекции на Givenchy и Agent Provocateur. Една от снимките се оказа откровено еротична: на нея 56-годишната актриса е топлес.

20141201-madonna-12

20141201-madonna-11

В допълнение, певицата даде интервю на световноизвестния илюзионист Дейвид Блейн. Ето размислите на поп кралицата за тишината и самотата:

„Никога не се е налагало да бъда сама за дълго време, но сега не бих отказала да прекарам деня в мълчание. Около мен през цялото време има много звуци, гласове, много информация, така че идеята за временно уединение изглежда привлекателна. Отново започнах да практикувам йога, тъй като тя дава възможност да бъда сама със себе си, да слушам дишането си, а не света.”

20141201-madonna-3

20141201-madonna-4

За съвременното изкуство:

„Обичам работата на Бански, той ме вдъхновява. Харесвам също Кийт Харинг и Жан-Мишел Баския. Те са започнали да творят на улицата, изкуството им е за всички хора, а не само за избрани. Вярвам, че съвременното изкуство не трябва да бъде елитарно.”

20141201-madonna-5

20141201-madonna-9

За фокуса и илюзиите:

„Ние работим в един свят на илюзии, даваме възможност на хората да мечтаят. Резултатът трябва винаги да бъде красив, независимо от това колко много работа и усилия сме положили. Свикнах с всичко това… когато танцувам – дори и да ме боли, публиката трябва да вижда само една усмивка.”

20141201-madonna-6

20141201-madonna-1

За човешката природа:

„Вярвам, че човешката природа е склонна да прави добро, а не зло. Въпреки това, хората трябва постоянно да се справят с изкушенията, с мрака и мръсотията.”

Мадона

Мадона

снимки: Interview Magazine

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)