drake-madonna

Мадона пак отнесе критики

14 април 2015

Мадона бе засипана с подигравки, след като целуна страстно на сцената рапъра Дрейк.

Това стана на калифорнийския музикален фестивал Coachella в гр. Индио, където 57-годишната Мадона и 28-годишният Дрейк пяха в дует. Рапърът седеше на стол на сцената, когато застаряващата поп-икона го награби, впивайки устни в неговите.

Целувката продължи дълго, а после Дрейк дълго се държа намръщено за устата и дори се изплю. Присъствалите на шоуто и изгледалите видеото така и не успяха да разберат: рапърът отвратен ли е от целувката на „мамичка“ или Мадона просто го бе ухапала по езика.

Случката отприщи лавина от жлъчни коментари в интернет по адрес на Мадона. „Леле, тая вещица му изпи младостта!“, „Да ти се натиска такава дърта лелка. Отврат!“, „Къде е тръгнала тая? Скоро ще й трябва бастун!“, „Видяхте ли й бутовете? Пушен бекон!“ И т.н.

Неотдавна Мадона призна в интервю, че е влюбена в трима мъже: Ален Делон, Барак Обама и именно Дрейк. През февруари тя пак стана за смях, като падна на сцената по време на концерт, след като наметалото й, дръпнато от танцьор, не се отвърза както бе по сценарий. /БГНЕС

снимка: ibtimes.co.uk

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)