Madonna Launches Her Signature Fragrance "Truth Or Dare" By Madonna

Мадона предложи на Меган и Хари да наемат апартамента й в Ню Йорк

05 февруари 2020

Решението на 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишния принц Хари да се оттеглят от кралските среди и задължения, бе подкрепено от много фенове на двойката. За тях застават и знаменитости, които съчувстват на желанието на херцозите на Съсекс да живеят живота си на обикновени хора.  61-годишната Мадона реши да говори по този въпрос вчера. Тя се обърна към херцозите с предложение да наемат апартамента й в Ню Йорк.

Във видео, публикувано от звезда, тя седи пред огледало, подготвя се за представление и говори за предимствата на апартамента си.
Този апартамент има две стаи, а невероятен балкон предлага уникална гледка към Манхатън. Бъкингамският дворец дори не е наблизо! Не заминавайте за Канада, там е скучно,
- обърна се певицата към двойката.

Сега Меган Маркъл и принц Хари се установяват в Канада, където наемат къща на остров Ванкувър, където живеят с деветмесечния си син Арчи. Съпрузите също мислят да живеят периодично и в САЩ. Предложението на Мадоната звучи  примамливо – кой знае, може би ще променят плановете си.

Меган в Северна Америка се чувства като риба в свои води и се радва да се върне в предишния си живот. Принц Хари, обаче, все още е в неизвестното. Само времето ще покаже дали изобщо ще свикне с това…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)