560.Madonna.tg.020612

Мадона се присъедини към критиките към Dolce & Gabbana

20 март 2015

Мадона се присъедини към критиките на звездите по повод скандала с Dolce & Gabbana.

В своя Instagram певицата е публикувала снимка от рекламната кампания на модната къща за сезон есен-зима 2010-2011, чието лице е самата тя. На фотографията Мадона позира с бебе на ръце.

„Всички деца имат душа, когато се появяват на бял свят в своите семейства. В душата няма нищо синтетично! Така че как можем да се откажем от IVF и сурогатното майчинство? Всяка душа се появява за да ни даде един урок. Божията ръка е във всичко, дори и в областта на технологиите! Изключително арогантно е да мислим, че човек прави всичко сам. Мислете преди да говорите … #livingforlove.”, написа Мадона  под снимката.

11082504_10153182898954402_3808179067771222511_n

Причината за недоволството в мрежата започна след коментари на Доменико и Стефано, че „децата се нуждаят от майка и баща“, и че за тях семейство – е само на традиционното такова, както и думите на дизайнерите, че те са против “ утробите под наем “ и „синтетичните деца“ (отнася се за за сурогатното майчинство), както и като цяло срещу осиновяването на деца от гей двойки.

След публикуването на скандалното интервю, Елтън Джон призова за бойкот на облеклото с етикет  Dolce & Gabbanа и бе подкрепен от музикантите  Рики Мартин, Къртни Лав, Шер  и други известни личности.

След това, италианските дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана дадоха интервю, в което призоваха обществото да зачита свободата на словото им и тяхната гледна точка.

Madonna.Dolce_.Gabbana

 

Текст: Пепа Попова

Снимки: Instagram & Getty

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)