madonna1

Мадона се съблече в Instagram в знак на протест

23 април 2015

Дори и на 56-годишна възраст, кралицата на попа не забравя редовно да демонстрира провокативния си нрав. След като наскоро социалната мрежа Instagram наложи още по-строги рестрикции върху публикуването на кадри с гола гръд, Мадона побърза да реагира остро, качвайки в профила си фото от скандалната си книга „Секс“ (обявена за едно от най-търсените печатни издания в САЩ за последните години).

madonna_instagram

На него певицата е абсолютно гола, но гърдите й са закрити с черна лента, а надписът отдолу гласи „Защо се счита за нормално да показваме задните си части, а бюстът – не? Това е лицемерието на социалните мрежи“. За съжаление на мнозина, опитът на поп звездата да привлече вниманието върху проблема не се оказа успешен, но пък поне си припомнихме как преди време, сходен начин на протест избра една от дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур – Скаут. Тогава 22-годишната красавица се разходи гола до кръста в Ню Йорк, а под топлес кадрите качи надпис „Позволено в Ню Йорк, но не и в Instagram“ и „Това, което Instagram няма да ви позволите да видите“, като публикува снимките в Twitter.

skaut_willis

Тук е моментът да обясним, че в условията за ползване на социалната мрежа е обявено, че не са разрешени голите, частично голите и предизвикателни снимки.

текст: Митко Попов
снимки: Huffington Post

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)