Майкъл Бубле

Майкъл Бубле: Семейството ми е всичко за мен!

23 март 2019

„Царят на романтиката“ Майкъл Бубле ще изнесе първия си концерт в България след броени месеци, а за събитието ще пристигне в компанията на цялото си семейство. Популярният изпълнител наскоро разкри, че винаги е поставял близките си на първо място в живота си и кариерата му не е сред нещата, които го вълнуват особено.

Още повече, че в последните две години петгодишният му син Ноа се бори с тежката диагноза „рак“. Това е и причината Бубле да пътува със семейството си навсякъде, където изнася концерти, в това число и настоящото му турне, част от което ще е и шоуто в София през септември.

Майкъл Бубле

„Не е финансово изгодно, но това няма особено значение. Избрах най-доброто от двата свята. Няма как да изляза на сцената и да съм щастлив, ако не съм със семейството си. Затова и исках те да са с мен по време на цялото турне“, признава певецът. Така, в столицата Майкъл ще пристигне в компанията на съпругата си Лусиана, синовете си Ноа, Елис и 7-месечното бебе Вида.

„Тези прекрасни същества до мен са ми помогнали да изградя истинската броня за пред другите. Това е най-хубавият подарък“, разкрива още Бубле. Концертът на считания за един от най-разкошните съвременни гласове в България е на 14 септември от 20.00 часа в зала „Арена Армеец“.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)