44th Chaplin Award Gala - Arrivals

Майкъл Дъглас отрича обвинения за сексуален тормоз към бивша служителка

10 януари 2018

Темата за сексуалния тормоз стигна и до американския актьор и продуцент Майкъл Дъглас. Именно 73-годишният носител на две награди „Оскар“ Дъглас даде интервю за западните медии, в което обясни, че негова бивша служителка го обвинява в сексуални нападки..

 

Майкъл разказа, че наскоро журналисти от The Hollywood Reporter и Variety са се свързали с него,за даго информират, че ще публикуват разказа на тази жена с него относно инцидент, случил се преди повече от 30 години.

 

Получих писмо от моя адвокат, в което се съобщава, че The Hollywood Reporter ще публикува история, разказана от служителка, която е работила за мен преди около 32 години. Тя заявява, че съм използвал вулгарен език в нейно присъствие, но не и към нея. Разговарял съм грубо с приятели в частни разговори. В крайна сметка съм я уволнил, като тя твърди, че след това съм блокирал развитието й в тази индустрия. А за финал, твърди, че съм мастурбирал пред нея,

 

- каза Дъглас.

 

Майкъл категорично отбеляза, че твърденията за сексуален тормоз към тази жена са „фалшиви и измислени“.

 

Горд съм, че подкрепям женското движение. Майка ми беше актриса, женен съм за актриса (Катрин Зита-Джоунс. – бел.ред.), през целия си живот и с цялото си сърце подкрепям жените. Може би служителката е просто недоволна, че съм я уволнил, въпреки че не бях чувал за нея през всичките тези 32 години. И сега авторитетно издание иска да публикува тази история? Няма доказателства, че тази история е вярна,

 

- заключи Дъглас.

 

Тук е мястото да припомним, че през ноември миналата година Майкъл и съпругата му Катрин отпразнуваха 17-годишнината от сватбата. Двойката сключи брак през 2000 г. в хотел „Плаза“ в Ню Йорк. Въпреки това, не всички години в семейния живот на Дъглас и Зита-Джоунс минават плавно: през 2013 г. двойката се раздели заради семейни проблеми, причинени от биполярно разстройство актриса. Но те успяват да оцелеят в трудния период и да спасят брака си. Както по-късно каза актрисата, „трябва да положите усилия и да не се отказвате веднага, щом възникне проблемът“.

20180110-d-1

Източник и снимки:  Usmagazine

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)