Майк Тайсън

Майк Тайсън идва в България

09 януари 2016

Бившето боксово страшилище Майк Тайсън може да дойде в България през тази година. Той ще бъде доведен у нас от енергийна напитка, чието рекламно лице е.  В момента се водят преговори за фиксирания хонорар, който иска Железния Майк, за да дойде у нас. Инициативата за гостуването му стартира покрай премиерата на неговата книга „Безпощадната истина“ на български език.

Полският милиардер Виеслав Влодарски се е заел със задачата да убеди Тайсън за визитата и да подсигури неговите финансови изисквания. Богаташът е в топ 100 по състояние в своята страна и има по сметките си над 100 милиона евро.

През последните години Тайсън обикаля земното кълбо срещу заплащане. Американецът потъна в борчове след прекратяване на кариерата си и беше принуден да експлоатира старата си слава. През 2012 г. той стана рекламно лице на въпросната напитка и посещава Полша поне веднъж годишно.

Според запознати той взима шестцифрена сума за ден престой. Организаторите на неговото идване ще се опитат да „избият“ разходите с включването му в някой риалити формат по начина, по който и Памела Андерсън идва в България. Голяма е вероятността Тайсън да изнесе у нас и своя моноспектакъл, който се играе с успех по цял свят. За тази цел може да се наеме и „Арена Армеец“, която със сигурност ще се напълни по този повод/“България Днес“.

Снимка: FoxNews

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)