Максим Генчев приключи с Левски, захваща се с нов скандален филм за Ботев

09 януари 2020

Задава ли се нов скандален филм за икона на освободителното ни движение?! Режисьорът Максим Генчев разкри, че съвсем скоро започва работа по реализация на нов филм за живота на националния ни герой и революционер Христо Ботев.

В това нямаше да има нищо притеснително, ако Генчев не бе създател на провокативния „Дякон Левски“ от 2015-та година, който разбуни духовете със странната интерпретация на всичко около Васил Левски.

Продукцията представляваше четиричасова батална екшън мелодрама, изобилстваща от бойни сцени и псувни от страна на Левски, в изпълнение на Веселин Плачков. Още тогава недоволството към филма бе явно и породи доста конфликти между режисьора и критиката.

Дякон Левски на Максим Генчев

Сега Генчев се захваща с Ботев, за когото все още не се знае от кого ще бъде изигран, ясно е само, че злодеят в лентата ще е на име Джам Бол и за ролята е избран Ники Илиев. Също както старият, очаква се и новият филм да разчита за финансиране от дарения,като обявеният бюджет е 500 000 лева.

Още по-куриозна пък е последната обява на Генчев във Facebook. В нея той отправи апел за доста необичаен реквизит – мезе от 100 килограма пастърма, нужни за някои от сцените в продукцията.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)