christian_Louboutin_printemps_fairy_dancers_9

Малките танцьори на Christian Louboutin танцуват в Printemps

07 януари 2016

Повечето от нас  вече прибраха обувките за танцуване веднага след  коледните и новогодишни празници. Малките танцьори на Christian Louboutin, ръчно изработени от най-добрите дизайнери на бранда,  обаче, все още танцуват в прекрасния магазин Printemps в Париж.

7876_image_2

Ако сте в Париж, задължително отидете да видите магията, сътворена от Christian Louboutin в един от най-известните френски универсални магазини, ако нямате път към града на светлината – насладете се на фотографиите на танцуващите кукли. Повод за тази магична украса  е 150 годишния юбилей на магазина. Printemps преобрази цялия булевард   Осман  в коледна приказка. Танцуващите кукли на Christian Louboutin очароват с техните малки размери и още по-малки  обувчици.

christian_Louboutin_printemps_fairy_dancers

christian_Louboutin_printemps_fairy_dancers_1

Луксозната модна къща забавлява жителите и гостите на френската столица със своята единствена по рода си малка трупа от миниатюрни танцьори, изработени в ателието на бранда в Париж. Всяка кукла представя различна епоха или стил на танца, от Жозефин Бейкър във Фоли Бержер до кабаретните актриси, покрити с пера и танцуващи на високи до небето тънки токчета.

christian_Louboutin_printemps_fairy_dancers_6

christian_Louboutin_printemps_fairy_dancers_5

Сцената е допълнена с миниатюрни намръщени зяпачи, две сладки стари баби с още по-малки  „Палома” чанти в ръце.

Printemps куклитеса изработени под зоркия поглед на господин Louboutin. Костюмите са добре обмислени и всеки тоалет е създаден и съобразен със съответните обувки и аксесоари. Експертни обущари в ателието създават малките обувки от нулата, следвайки същия точен и прецизен процес,  както при направата на истинските обувки на марката.

christian_Louboutin_printemps_fairy_dancers_2

Като истински диви, куклите преминават през няколко проби, докато се усъвършенства всеки един малък елемент. Изумени от спектакъла, Printemps поръчва реални  версии на същите малки обувчици, които ще бъдат продавани само в парижкия магазин.

christian_Louboutin_printemps_fairy_dancers_3

Шоуто на Кристиан Лубутен е разположено в снежно бял Loubiville, в който малките феи разпръсват семенца на червени теменужки по земята назамръзналото царство,които символизират връщането на пролетта. Не след дълго цветята разцъфват на фона ва радостно въртящите се наколо мънички танцьорки.

Насладете им се!

christian_Louboutin_printemps_fairy_dancers_8

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)