Лятна беседка

Малко зелено и лятно удоволствие

12 юни 2019

Лятото вече е в разгара си и слънчевите лъчи ни обливат с жаркост и емоция. В случай, че все още не сте стигнали до морето и до своята незабравима ваканция, то потопете се в зеления разкош и прохлада на някой парк или градина. Или просто се докоснете до някое зелено кътче. Доказаната сила на успокоение и усещане на свежест на зеления цвят, примесена с кислородното богатство на растенията са спасение в уморените летни часове.

IMGP7407

Зеленината е най-освежаващото спасение от горещините и придава спокойствие на разгорелите се страсти. Когато все пак работите през лятото и участвате в забързания горещ ритъм, то прохладните вечери ги изкарайте в зелено обкръжение. На беседката в двора, на някой зелен кът, който сте си спретнали или на терасата, обляна във зеленина и цветя. Все едно – докоснете се до зеленото!

IMGP7409

Едно кафе с приятели, чаша шампанско в бъбрив разговор, вечеря с незабравима компания или просто място, където да поседнете и прегледате имейла или профила си  в социалните мрежи…

Намерете своята беседка. Тя е вашето лятно място…

И ако нямате у дома такъв зелен оазис, то отправете се към близкия парк или градинка. Докоснете се до зеленото, почувствайте доказаното спокойствие на този свят и напълнете усещанията си с кислород.
Може да се окаже жизнено важно!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)