Снимка: Billboard

Марая Кери по стъпките на… Люси Иларионов

12 ноември 2017

Поп звездата Марая Кери е последвала примера на…. българския си колега Люси Иларионов. Всъщност, без дори да сме наясно дали някога популярната певица е чувала за него, то можем да посочим общото между тях – операция за намаляване на стомаха. В последните месеци, чаровната изпълнителка е легнала под ножа с цел да намали килограмите си.

В зависимост от вътрешния обем, пациентът приема по-малко храна и така бързо вталява фигурата си. Хирургичната намеса е преминала в пълна конфиденциалност още преди месеци и според свидетели, възстановяването е доста бързо и тя вече е започнала да се чувства далеч по-добре в кожата си.

Снимка: Антон Хариев, In Life

Снимка: Антон Хариев, In Life

„Марая винаги се е гордеела с извивките си, но това лято… тя забеляза, че й по-трудно да танцува и получава доста повече критика в мрежата от потребители. Откакто си направи операцията, тя се чувства много по-добре“, разкри източник пред Page Six. У нас подобна операция за отслабване миналата година претърпя именно певецът и режисьорът Люси Иларионов. След нея, благодарение на това, че стомахът му е смален, той отслабна с впечатляващите 80 килограма за едва 6 месеца.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)