IMG_4962

Марги Паскалева представи „Хороскоп 2016″

22 декември 2015

Името на Маргарита Паскалева е добре познато на любителите на астрологията.  Вчера, в Резиденция Анастасия, тя представи своята най-нова книга, чрез която насочва нашето внимание към всичко онова, което ни очаква през идващата година. Нека сега дадем думата на Марги:

IMG_4953

„Родена съм и живея в София със семейството си. Завършила съм Полувисш медицински институт – МА в София, висше образование по специалността „Здравен мениджмънт“ към МУ в София и „Социален мениджмънт“ към СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години работих в здравеопазването, известно време и като директор на Център за социална подкрепа по европейски проект. Обичам музиката, поезията, природата, криминалните филми и книги с подобна тематика. Вълнуват ме обществено-политическите процеси както в света, така и в България, в които се стремя да участвам активно като член на нашето общество. Голямата ми любов е астрологията, с която се занимавам и изучавам самостоятелно повече 18 години. Завърших междувременно и курс по астрология в школата на Илиана Магерова – дипломиран астролог в Московската академия по астрология. След толкова време стигнах до извода, че нищо друго не създава у мен такъв интерес, както астрологията и от 2007 година насам съм се отдала на нея. Тя е като любовта от пръв поглед – връхлита те неочаквано и силно. Няма дял на астрологията, който да ми е безинтересен или чужд, но любимите ми дялове са медицинската, хорарната и мунданната астрология. През 2014 година на книжния пазар излезе първата ми книга „Астрология и професионална ориентация“, а през 2015 година „Хороскоп 2015 за всички зодиакални знаци“.

IMG_4936

Аз съм българче! И като такова, за мен е важно да членувам в Българска астрологична асоциация. Не съм чуждопоклонник. Харесва ми да се ровя в миналото, да разгадавам тайни, да правя анализи и прогнози за бъдещето в личен и в световен аспект… изобщо, интересувам се от всичко, което раздвижва мозъчните ми гънки и представлява предизвикателство за мен. Никога не преставам да вярвам в доброто и се надявам да успея да реализирам поне малка част от идеите и мечтите си в този живот. Аз съм щастливка, защото имам много осъществени мечти, но не престават да се появяват все нови и нови такива. Вярвам, че когато една врата се затвори, се отварят много други и то по-големи.

IMG_4959

Даването на алтернатива и надежда на хората са смисъл на целия ми живот. Рожденият ни хороскоп е „нашата звездна пътека“ и трябва да бъдем добри мениджъри на живота си, опознавайки себе си и заложбите си. А ако познаваме и другите, ще ни бъде още по-лесно да преодоляваме трудностите и фалша. Астрологията не е безобидна и всеки, който се нуждае от астрологична консултация и помощ при взимането на важни за живота си решения, трябва да проучи добре астролога преди да се обърне към него за помощ. Опасността да объркат живота ви е голяма, а това важи в най-висока степен за медицинската астрология и вашето здраве.“

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)