Мариана Попова и Веселин Плачков

Мариана Попова и Веселин Плачков избягаха от София, ще живеят в Плевен

13 януари 2020

Артистичното семейство Мариана Попова и Веселин Плачков каза окончателно „Край“ на живота в столицата и от началото на годината се премести в далеч по-спокойния Плевен. Двойката се нанесе в стара къща в родния град на актьора, като заедно с тях е и 10-годишната дъщеря на певицата Мария-Магдалена и едногодишната им щерка Екатерина.

Мотивите на фамилията са, че покрай снимките на сериала „Пътят на честта“, в който героят на Веско в крайна сметка беше убит, е зачестило и негативното отношение към тях и затова са взели решение да сменят изцяло обстановката.

Мариана Попова и Веселин Плачков

„Там ще имам много възможности за повече спокойни моменти,в което да мога да творя. Дори в дома, в който ще живеем има много старо пиано“, обяснява Мариана Попова. Половинката й пък започнал работа по нов театрален проект в града, в който щели да бъдат претворени историите на 5 артистични двойки, една от които е тяхната собствена.

За да сме честни обаче, това не е първото бягство на актьора и хитовата изпълнителка от София. През пролетта на 2018-та те заживяха в китна двуетажна къща в софийското село Кладница, като това беше стара мечта за певицата. Двойката обаче издържа едва няколко месеца и се върна отново в столичната шумотевица.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)