Мариана Попова и Веселин Плачков: Любов, която просто се случи!

02 октомври 2017

Едно от големите имена на родната поп сцена – Мариана Попова изненадващо проговори за връзката си с актьора Веселин Плачков. След като вече живеят заедно, двамата се появиха и в новия клип на певицата, към песента „Аз съм любов“, а чаровната изпълнителка откри сърцето си в признание за чувствата си към него.

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

„Любовта просто се случва и когато я срещнеш, хващаш своя човек за ръката и излизате от стаята. Иска ми се това, което ми се случва с Веско, да ми е последното, защото ми е най-хубавото“, разкрива Мариана. Тя е категорична, че когато те са започнали да изпитват нещо един към друг, то отношенията им с бившите им партньори вече са били приключили.

Запознават се преди две години на откриване на пешеходна пътека край язовир Кърджали, но първоначално са просто приятели. Певицата му помага да преодолее тежък период, в който всъщност и откриват, че са сродни души. Самият Веселин Плачков пък не скрива, че се надява връзката им да оцелее дълго време, като добавя, че на миналия Великден дори я е запознал с родителите си.

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Именно той и обявява любовта им пред обществеността, макар после да съжалява за това си решение. „Написах на Мариана, че я обичам, за да се спрат всякакви спекулации, а се започна едно мелене… Затова и изтрих профила си във фейсбук. Хората не ги интересува моя живот или този на Мариана, това няма да промени с нищо тяхното ежедневие. Да, просто има двама души, които живеят заедно и се обичат“, завършва той.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)