Мариела Нордел в Masterchef

Мариела Нордел от MasterChef се омъжва за холандски милионер

09 август 2015

Една от най-коментираните и провокативни участнички в кулинарното реалити MasterChef – Мариела Нордел така и не успя да сбъдне мечтата си и да триумфира в шоуто. За сметка на това обаче се оказа, че провалът в професионален план, всъщност й е донесъл доста позитиви в личен, признава самата тя.

„Не вярвах, че може да се случи, но в крайна сметка спечелих от участието си, защото след като няколко месеца бяхме разделени с годеника ми, той осъзна колко много му липсвам и че не иска повече да се разделяме и експресно ми предложи брак. Дори не изчака края на формата, завлече ме в родната си Холандия и там разписахме без време. Решихме, че самата сватба ще оставим за наесен“, разкрива Мариела.

Мариела Нордел

Мариела с холандската си половинка.

Мъжът на сърцето й е холандец, който има печеливш месарски бизнес – зарежда големите вериги супермаркети в „страната на лалетата“. Според думите й, е сред „най-големите вносители на месо, като доскоро е държал 45% от търговията в този бранш“ там. Колкото до участието й в MasterChef, тя не крие, че е разочарована от формата. Определя го като твърде комерсиален.

„Тъй като това е преди всичко друго шоу, не мислете, че ще стигнете далече, дори и да сте най-добрият готвач, ако нямате какво да предложите на публиката и продуцентите. Трябва ви история, а най-добрите истории са трагедията, клюката, провокацията.

Случайно или не, но победителят в Masterchef Симеон дълго време е имал проблеми с наркотиците. Историята е налице.

Случайно или не, но победителят в Masterchef Симеон дълго време е имал проблеми с наркотиците. Историята е налице.

Не си правете илюзия, че може да спечелите някакъв формат, ако не сте „маркетингово приемлив“. Точно както в началото на всеки епизод има един малък надпис, който го казва най-точно – „в предаването има продуктово позициониране!“. Това е „ключът към успеха“, признава тя в интервю за „Блиц“.

Снимки: MasterChef, Mirogled

Текст: Митко Попов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)