landscape-1474385274-hbz-brangelina-marion-index

Марион Котияр е причината за развода на Бранджелина

20 септември 2016

Едва ли има човек на Земята, с достъп до интернет, до когото не е достигнала информацията за развода на Брад Пит и Анджелина Джоли. Феновете им са буквално съкрушени от раздялата на „перфектната двойка“, като виртуалното пространство се изпълни с множество постове, колажи и дискусии по темата.

Дори в 9GAG не пропуснаха да отбележат раздялата, разбира се по леко саркастичен начин

Дори в 9GAG не пропуснаха да отбележат раздялата, разбира се по леко саркастичен начин

Малко след официалното изявление на адвоката на Джоли, че тя е подала документи за развод в съда, излезе информация, която посочва като причина за раздялата между двамата холивудски актьори, именно последната екранна половинка на Пит – Марион Котияр. Анджелина подозира съпруга си в не особено безобиден флирт с французойката и решава да наеме частен детектив. За съжаление подозренията ѝ се оказват основателни и това е последната капка, която прелива чашата на търпението ѝ. Или така поне твърди анонимен източник на американския вестник Page Six. Засега тези слухове са непотвърдени.

Брад Пит и Марион Котияр на снимките на последния им филм Allied

Брад Пит и Марион Котияр на снимките на последния им филм Allied

Според TMZ причината за развода на звездите не е „трети човек“, а несъгласието на Анджелина с начина, по който Брад възпитава шестте им деца. Източникът изтъква това, че тя не харесва употребата на трева и алкохол от негова страна, както и факта, че той има проблеми с гнева.

Документите за развод са подадени на 15 септември, като Джоли желае пълно попечителство над децата, а Пит ще има правото само да ги посещава. Като причина са посочени непреодолими различия.

Щастливото семейство с шестте им деца

Щастливото семейство с шестте им деца

Междувременно дългогодишният мениджър на Анджелина направи изявлиение от нейно име, в което заявява, че тя прави това в името на децата си и ще оцени разбирането от страна на хората и пресата, в желанието си да запази мълчание.

Двойката сключи брак през август, 2014 година, след 10-годишна връзка

Двойката сключи брак през август, 2014 година, след 10-годишна връзка

Брад Пит коментира ситуацията така: „Много съм натъжен от това, но най-важното в момента е благосъстоянието на децата ни. Обръщам се към пресата, с молбата да им се даде пространството, което заслужават през този труден момент.“

"Златната двойка" на Холивуд вече е в миналото

„Златната двойка“ на Холивуд вече е в миналото

Снимки: 9GAG, Harper’s Bazaar

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)