15577812_10211535313678671_978155039_n

Марио Трифонов в подкрепа на Благотворителния Коледен Арт Салон

16 декември 2016

Главният редактор на In LIFE  Марио Трифонов също се включи в кампанията по набиране на средства за децата на с.Хитрино и Центъра за деца аутисти, която се осъществява в рамките на Благотворителния Коледен Арт Салон на 20 декември в Резиденция Анастасия.

unnamed

Следва да подчертаем, че като главен редактор на сайта ни и член на екипа на In LIFE – инициатор на кампанията, заедно със звездата Лукас Маскиано,  той по презумция е част от събитието. Но тук ще го видим в по-различна светлина – като писател и автор на книгата „Най-добрата в играта“.

Животът на най-добрата в играта е коктейл от: – желязо и кадифе – равни количества – две деления любов – доза самочувствие – щипка ексцентричност сервиран в кристална чаша със самоирония! София, офисът на модно списание, главен редактор – жена! Зара е силна, уверена, умна – знае и може. Ежедневието й минава между интервюта и ревюта, снимки и срещи, коктейли и …парвенюта! Предизвиква завист и страхопочитание сред колегите и шефовете си! За тях е Проклетата кучка! За бившия – Отмъстителната кучка! А самата тя твърди, че е Повелителката на цялата глутница. За приятелите – ранима и нуждаеща се от подкрепа жена, която е готова да се довери на звездите и дори на една калинка, за да я отведат до любовта…

 Благотворителната инициатива, стартирала със сърце и съпричастност към децата и желанието да подарим добро преди Коледа, бележи приятно и все по-впечатляващо развитие!
В хода на кампанията се случи и трагичния инидент в село Хитрино. Основателите и инииатори на кампанията – In LIFE TV и латино звездата ЛУКАС МАСКИАНО  си подадоха ръка, за да сътворят заедно Коледния Благотворителен Арт Салон в Резиденция Анастасия на 20 декември 2016 година!

1234062_563585477077039_1880645835743711373_n

Във фоайето на Резиденцията, в рамките на целия ден, ще се продава Изкуство с благотворителна цел: коледни сувенири, книги, музика, пластики, картини и други  произведения на Изкуството, за да се наберат средства за две каузи: половината от набраните средства ще се дарят на Центъра за деца аутисти в София, а другата половина – за децата на трагично пострадалото село Хитрино. Вечерта, от 19 часа Лукас Маскиано, Мариана Попова, Искрен Пецов и приятели ще подарят гласовете си за каузата.

IMG_4265

На Коледния Благотворителен Арт Салон ще може да закупите „Най-добрата в играта“и да получите автограф бично от автора Марио Трифонов. А приходите от продадените книги ще отидат изцяло за благотворителната  кампания!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)