Мария Илиева и Любо Киров ще пеят на Церемонията за връчване на наградите „Стоян Камбарев”

27 март 2017

Мария Илиева и Любо Киров ще пеят на Церемонията за връчване на наградите „Стоян Камбарев”. Ники Кънчев отново подкрепя младите таланти. In LIFE TV има удоволствието вече за четвърта поредна година да бъде Медиен партньор на събитието. Ще заснемем и излъчим церемонията по връчване на наградите с удоволствие и желание за истинска подкрепа за популяризиране на младите таланти.

Още по темата: Церемония 2016 - Царят връчи на режисьора Павел Веснaков награда за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2016

unnamed (4)

Официалната церемония за връчване на Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев” 2017 ще се състои за 8-ма поредна година и се превърна в едно от най-елитните и емоционални културни събития в България. Това е една различна Церемония, в която се преплитат киното, музиката и визуалното изкуство и остава за дълго в съзнанието на всички присъстващи.
Гала-спектакълът ще се проведе на 24-ти април 2017, от 19ч., на сцената на Théatro (ул. Върбица 12).

Още по темата: Церемония 2015 – Връчване на Награда за изкуство „Стоян Камбарев“

Водещ за втора поредна година ще е приятелят на Фондацията Ники Кънчев, а публиката ще се наслади на звездните изпълнения на Мария Илиева, Любо Киров ималката Жаклин Таракчи.Официален глас на Фондацията е актьорът Атанас Сребрев.12-годишната сензация Жаклин Таракчи получи златен бутон в“България търси талант“и завърши трета на финала. В момента е част от най- гледаното реалити шоу за пеещи деца в Сърбия“Pinkove zvezdice“ и ще пристигне в София специално за Церемонията, където ще пее заедно с именитите си колеги. Мария Илиева винаги е заставала зад благородни каузи, но тази ѝ е още по-близка, защото подкрепя таланти от различни арт сфери, включително забележителни млади класически музиканти, а както знаем поп звездата е отраснала в семейство на класически музиканти. Този месец Любо Киров представи новия си албум “Знам”, който събира най-големите му хитове с впечатляващ концерт и ще подари на всеки един от младите творци на Фондацията по копие от него с автограф.

Още по темата: Вижте номинираните за Награда за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2017

А в центъра на спектакъла ще бъдат именно те, петимата млади таланти, номинирани за Наградата за полет в изкуството тази година: художникът Радослав Нинов, аниматорът Мина Златева, куклената актриса Ралица Стоянова, кинорежисьорът Христо Симеонов и 18 годишната певица Мария Славова, която също ще блесне на сцената. Публиката ще види 3 минутни филми, представящи тях и таланта им, а след това номинациите и специалните им награди ще бъдат връчвани от известни личности от културния и обществения живот в България.

Наградата, носеща името на незабравимия театрален режисьор се утвърди като най-чакания и престижен приз за млади творци у нас. Победителят ще получи красивата бронзова статуетка на художника Кольо Карамфилов лично от НВ Царица Маргарита, която ще бъде почетен гост на Церемонията заедно с НВ Цар Симеон II.

Билети за церемонията могат да се намерят в мрежата на eventim.bg, на билетната каса на Théatroи на касите на Тechopolis. Кой ще спечели голямата награда и паричната премия в размер на 3000 лв. определя жури, в което влизат членовете на Фондация „Стоян Камбарев” начело с Председателя на УС Деси Тенекеджиева и с Почетния Председател Президентът Петър Стоянов /1997-2002/.

Но не само победителят ще има стимул за висок полет в изкуството. Най-важното е, че всички номинирани получават много парични и предметни награди, както и сериозна подкрепа за осъществяването на конкретни техни проекти.  Ето защо истинската мисия на Фондацията започва след края на Церемонията, а именно реализацията на мечтите и арт проектите на младите и талантливи български творци.

Официалната Церемония за връчване на Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев” е част от Културния календар на Столична община и се осъществява с официалното партньорство на УниКредит Булбанк, основната подкрепа на Бон Марин и помощта на много приятели и партньори, сред които Varchev Finance и НДФ 13 века България.Компанията NOVA film на Деси Тенекеджиева е продуцент на събитието.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)