VIP Brother 2017

Мария и Дани Милев напуснаха VIP Brother

03 октомври 2017

Фолк певицата Мария напусна къщата на VIP Brother по собствено желание, а Дани Милев – по волята на зрителите. Изпълнителката сама прекрати участието си в шоуто. Нейният основен аргумент беше, че дъщеря  вече много й липсва и иска да е до нея по време на новата учебна година. Както е известно, в момента малката Марая е в четвърти клас.

Мария/снимка: Planeta.tv

Мария/снимка: Planeta.tv

След излизането си, Мария веднага бе изпратена от Ники Кънчев при Миглена Ангелова, която й зададе хапливи въпроси в блиц интервю. Водещата отлично бе преценила характера на фолк звездата, за която се знае, че не се притеснява от лоши коментари по неин адрес. Мария не се смути и направи приятно впечатление с откровеността си.

Тя призна, че много хора са я разочаровали в къщата, но най-изненадана била от Енджи Касабие. Уж двете били приятелки, а тя сякаш се радвала на напускането й и побързала да пренареди вещите си в общата им стая. Фаворит на Мария за победата е Цуни, който всяка сутрин й правеше кафе.

Дани Милев

Дани Милев

Дани Милев събра най-малък зрителски вот и също напусна шоуто. Той обяви, че се надява най-добрият му приятел в шоуто Шеф Петров да победи, но по-скоро би заложил на Мегз, заради нейната целеустременост.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)